Liv hallani sem akar új pasiról, a régi pasijáról még úgy sem. Megcsalták, otthagyták. Éppen elég volt átélni mindezt egyszer. A diplomájához már csak egy kambodzsai régész gyakorlat hiányzik, de mielőtt elutazna, találkozik Daviddel. Ez a pasi túl sármos, túl pimasz és túl rámenős. Nem lehet megszabadulni tőle. Ráadásul egy túltequilázott éjszaka után, Liv reggel egy hajón „ébred” David mellett az ágyban. Úgy érzi, nagyon gyorsan el kell tűnnie. El a férfitól, a lehető legmesszebb, mielőtt egy újabb „belehabarodok, szerelmes leszek, majd kidobnak” katasztrófa bekövetkezne. De hogy tudsz eltűnni egy hajóról, és hogy tudod megértetni a pasival, akivel az éjjel lefeküdtél, hogy csupán egy egyéjszakás kaland volt, ha ő nem akarja megérteni? Van ennél rosszabb? Naná hogy van! Ha kiderül róla, hogy a legjobb barátnőd bátyja, Angkor-wat kutató régész, akivel a következő három hónap minden átkozott napján találkozni fogsz, és még a tetejében: rendkívül vonzó és állati jó az ágyban.

Izgalmas, fordulatokkal teli kalandok várnak az olvasóra Kambodzsa rejtelmes őserdejében. Liv nem is sejti, milyen rémálomba keveredett azzal, hogy megismerte Davidet. Mágnesként vonzzák egymást, de egyikük sem könnyű eset.  Vajon, amikor Liv felébred megváltozik a véleménye? Ad esélyt egy újabb szerelemnek?

Tomor Anita könyve nem egyszerű romantikus regény. Sokkal több annál. Csajok, ez kihagyhatatlan olvasmány!

Vásárold meg tőlem!

Libri: http://bit.ly/1G7obzr

Líra: http://bit.ly/1Mux2A2

Bookline: http://bit.ly/1PF2oEI

Igazság szerint folytatásért kiált – de hogy lesz e, hát ezután utána érdeklődöm, ha kell magától az írónőtől.

Olvasói komment - moly.hu

Első könyvem volt az írónőtől…és Nekem 5 csillagos. 🙂
Nem volt lapos, folytonos maradt az érdeklődésem, izgalmas volt, tele kalanddal.
A szereplők is nagyon szerethetőek, és hát bámulatos volt ez a világ, ami elém tárult. 🙂

Olvasói komment - moly.hu

Ez a regény egy meglepetésekkel teli, változatos romantikus írás, melynek szinte minden jelenetét uralja a szerelem. Suliregény egy kambodzsai régészgyakorlattal misztikusabbá téve.

Olvasói komment - moly.hu